Szakmai válasz

Szerintetek hogyan tudnám elmagyarázni ezt olyanoknak, akiknek még akkor sincs fingjuk erről, ha amúgy szakértők és sokat tudnak az ezotériáról?


Ugyanis csak nagyon, de nagyon kevesen mernének ilyet. Két okból. Az egyik az, hogy nagyon kicsi lenne az esély a sikerre. A másik pedig az, hogy érzésre olyan, mintha isten ellen kellene eredményesen harcolnod.

Az elsőre az a válaszom, hogy a kicsi esély is sokkal több, mint a semmi esély és az általam kifejlesztett technika alkalmas rá, hogy nagyon kicsi esélyeket is sikerrel megragadjon. A másodikra pedig az, hogy nem vagyok vallásos, így ha valaki, akkor én alkalmas vagyok ennek a harcnak a megvívására. Legalábbis azoknál sokkal alkalmasabb, akik mesternél tanulták az ezotériát. Elmondom, hogy miért. De csak így tudom elmondani.


Star Trek Voyager s2e23


Aki nem értette volna meg, a lényeget a Black Mirror s4e1 (Fekete Tükör) sorozat negyedik évadának első részében is megtalálhatja.

Közben érkezett hozzám egy másik kérdés, amire szintén van egy megfelelő válaszom. Úgy gondolom itt a lehetőség egy megfelelő együttműködés kialakítására a hasonló problémák megoldására és elkerülésére.Star Trek: The Next Generation  s2e03


Lenne még egy megjegyzésem. Mert igen magas dimenziószinten vagyok és sajnos bizonyos félreértések miatt itt vagyok kénytelen foglalkozni az egyéb dolgokkal is, ezek az egyéb dolgok megoldásra váró feladatok képében jelentkeznek. Ezért kell elengedni, ha mennem kell, de amúgy sikerült ezeket a feladatokat izolálni egymástól, bár ebben a nagy kavarodásban ez nem biztos, hogy látszik.StarGate Atlantis s2e09


Az üzenetem pedig ez lenne. Ennek a fejlesztése során jöttem rá.The Thirteenth Floor