Minden szükséges információ az alapokhoz


Folytatva a hagyományokat, ami eddig főhelyen szerepelt a jobboldalon, továbbra is ott marad, ám minden, ami ott van egy alkönyvtárba vándorol. Akik valós időben olvasnak, azok számára mindig az a fő téma, ami a jobb oldalon fut. Ez is egy fő téma, ám aki most érkezik, azok számára már alapinformáció.

Egy a Határon innen élő embert más dolgok érdeklik, mint az azon túl élőt. A szóbeszédek is jó dolgok, ám ez eddig is a reklám egyik formája volt, ez után is az marad. Ha azt feltételezzük, hogy én adok át tudást és információkat neked, akkor logikus, hogy aki olvassa, nem feltétlenül fogja azt meg is érteni. Ha valaki nem érti, azt fogja érteni, amit érteni akar. Kialakulnak tehát a szóbeszédek, amik alapja mindig egy-egy vád alacsonyabb látószögű értelmezés, ami annyit ér, mint a mögötte álló látószög. Hiába van egy isten az ember másik oldalán. Az ilyen szóbeszédek sokfélék és nem érdemes velük szemben viaskodni, viszont az ember megteheti, hogy közzé tesz egy olyan verziót, amit hivatalos álláspontként is lehet értelmezni ezekre a szóbeszédekre.

Aki tehát csak meg szeretne tudni valamit, elég csak ide kattintania és megtalál mindent, ami abban a ciklusban készült, amikor ez volt a fő téma.


Szakmai információk
Be szeretnék lépni a Játékba, de tudatosabban szeretném csinálni.

Álom és Valóság | a Köztes Világ
Multiplex vetítés | új megoldás
A Hold | hitrengetés tudással
A galaxis és az idegenek | is
Tervek | belép a drámai feszültség
A Tükör | az én hatalmam
Virtuális Valóság | a te hatalmad
Állatbarátoknak! | a jó marketing
Üzleti ajánlat | csak most it's free
Médiaszerződés | apró betűs rész


Akit tehát nem érdekel, ki vagyok csak az, amit írva neki szánok, ebben a 10 írásban kap egy olyan általános képet, ami már alkalmas az indulásához. Az itt olvasható anyagok mind ingyenesek, viszont az én szellemi tulajdonomat képezik. Abból indulok ki, az itt szerzett tudást mindenki alapvetően a leszületési feladatihoz akarja használni és hogy én ezekért nem kérek pénzt, azzal az Ég szemében rendkívül civilizált dolgot csinálok.

Vannak olyanok, akiket igenis érdekel, ki vagyok. Ők a következő menüpont alatt találják az ehhez szükséges több információt.


Személyes információk és együttműködés
Valamilyen formában érintett vagy a játékomban, különben miért érdekelne ki vagy?

Ki vagyok
Együttműködés velem
Személyzeti politika
Távoli kapcsolat
Szektásodás elkerülése
Titkos társaságok
Programokba jelentkezés
Aktuális programok


Aki úgy gondolja, hogy a maga módján szeretné kifejezni támogatását, de még nem hiszi igazán azt, hogy erre pénz nélkül is képes lenne, itt megteheti:


Támogatás
Nem érdekel ki vagy, de elismerem a munkád

A támogatásért valamilyen fokozatba kerülsz, amit nem az összeg határoz meg, hanem az "önmagadhoz képest". Ami meg is jelenik a vetítésedben. Senki ne dimenzionálja túl a jelentőségét, itt inkább arról van szó, hogy ha rólad döntenek, van egy ilyened is a pozitívumok között. Mert az időnek ebben a pontjában szükségem lenne rá.

Istvan Zsolt Diczig
iban: GB70 REVO 0099 7096 9119 04
bic: REVOGB21


Ha a Next Stage érdekel.